Despre noi

Ce este Casa cu ARTe :

  • Un proiect cultural independent si de sine stătător
  • O „scoala de arte”, oferind un program variat de cursuri artistice regulate pentru adulti si copii
  • Un centru de intalnire multicultural, de discutii tematice, un loc pentru evenimente culturale, conferinte, prelegeri si seminarii cu teme din diferite domenii
  • Un spatiu expozitional pentru expozitii de arta temporare.
  • Un loc in care incurajam eliberarea potentialului creator al fiecarui vizitator si unde ne dorim sa dezvoltam initiative si proiecte de viitor, cu sens si inovative, bazate pe initiativa celor ce ne calca pragul.

De ce Casa cu ARTe 

     Scopul acestui proiect este de a dezvolta sensibilitatea artistică a oamenilor și de a promova arta în general, fara insa a o separa de celelalte domenii. Procesul de învățare artistic are două etape principale : prima este invatarea si reproducerea iar apoi crearea si inovarea. Credem într-o abordare simultana a acestor etape, o abordare caldă prin care orice cursant, indiferent de vârstă și de virtuozitate, va putea să experimenteze și să combine transdisciplinar artele, sa-si descopere si dezvolte calitatile individuale si sa porneasca noi impulsuri.  

Cine suntem noi : 

     Marius Ionescu a studiat pedagogia Waldorf și teatrul în Germania, a fost profesor in scoala Wadorf, trainer si manager în corporații mari, avand permanent ‘o viata paralela’ ca actor și trainer de comunicare pentru copii și adulți.    

     Marion Saliba provine dintr-o famile franceza cu puternice radacini in domeniul artistic. A urmat studii de inginerie în Lyon, Franța. Devenind mai apoi manager într-o corporație internationala. Simultan cu viata corporatista, are si o viață activă ca muzician (chitara si canto) si pictor naiv.

  Casa cu ARTe nu ar putea exista fara colegii nostri, profesori colaboratori care impartasesc aceiasi viziune cu noi si ne sustin in acest demers.