Lb. GERMANA

Intr-o societate globalizata ca cea actuala, simpla cunoasterea a limbilor straine nu mai este de ajuns. Capacitatea de a întelege si aprecia valorile unei culturi diferite , de a accepta diversitatea ca pe o sansa de imbogatire a spiritului uman, cultivarea unei atitudini pozitive in fata noului, toate acestea vor juca un rol urias in viata noilor generatii, inclusiv pe plan profesional, acolo unde vor fi expusi  unui mediu international si vor trebui sa faca fata si provocarilor multiculturalismului.     

Gandit special pentru copii, modulul pentru incepatori va pune accentul pe educarea valorilor enumerate mai sus. Metoda pedagogica predominanta va fi cea a predarii artistice si folosirea transdisciplinaritatiii pentru descoperirea informatiei din diverse unghiuri, cu ajutorul exercitiilor provenite din domenii artistice precum teatru,stiinte , pictura, euritmie etc .Astfel, cunostintele nu vor fi doar asimilate mecanic de copil, ci vor fi si vietuite interior, oferindu-le sansa sa descopere spiritul limbii germane intr-un mod placut si antrenant.

* Marius Ionescu a studiat pedagogie Waldorf si teatru in Germania. A fost profesor la scoli Waldorf si a sustinut cursuri de formare pentru profesori, cu accent pe predare artistica si transdisciplinaritate. Lucrand apoi in corporatii si fiind responsabil de echipe active pe pietele din Africa, Europa de Est si tarile vorbitoare de limba germana din Europa de Vest( Elvetia, Germania si Austria), a capatat de-a lungul anilor o experienta bogata in intelegerea diferitelor culturi ale lumii.

Din 2016, Marius este trainer de public speaking si comunicare si unul dintre fondatorii proiectului Casa cu ARTE.

Inscrierile se fac in ordinea primirii cererilor la adresa de mail register.casacuarte@gmail.com. Pentru taxele cursului ,verificati sectiunea ”Tarife”

TARIFE