DANS ORIENTAL

Dansul oriental aduce numeroase beneficii: îmbunătățește condiția fizică și memoria, reduce stresul, ajută la relaxare, la creșterea încrederii în sine și la redescoperirea feminității.

Despre instructoare:

Mona a descoperit arta dansului oriental în 2012, când a început să studieze intens în cadrul Elmas Oriental Dance Studio.

De atunci, a participat la numeroase festivaluri internaționale (Layali Bulgaria, Mazagat Italia, Stelle a Napoli Italia, Oriental Passion Festival Grecia, Hezz ya Wezz Bulgaria) și naționale (Oriental Dream Festival București, Magic Bellydance Oradea). Ea s-a instruit cu profesori renumiți din domeniu: Tito Seif, Wael Mansour, Randa Kamel, Leila of Serbia, Suraiya Ibrahim etc.

În prezent, Mona este membră a trupei Elmas Dance Group, alături de care a avut bucuria sa danseze constant la evenimente, spectacole și competiții, atât în țară, cât și străinătate, câștigând și premii importante la categoria dans de grup: locul 2 la Hezz Ya Wezz Bulgaria (2017), locul 1 la Bucharest International Dance Festival (2019).

Dansul Monei este caracterizat prin eleganța, feminitate & veselie. Ea este pasionată de stilul pur egiptean, în a caror taine vă va iniția in cadrul cursului.

TARIFE